2 Cockergrabbar söker fortfarande familj

I dag finns Excellentgold New Hot Design och Excellentgold New Magic Design till salu. Hot är svart/vit och Magic är blueroan båda är mysiga och mycket "kelvänliga". Grabbarn ser jättefina ut. De är nu 3 månader och vill verkligen ha ett eget hem där det finns tid för bara just lilla mig.

Småstjärnorna har fått sina namn

Temat gick denna gång på just stjärnor eller rättare sagt stjärnbilder efter pappa Morgonstjärna. Tikarna Excellentgold Andromeda Excellentgold Cassiopeia Excellentgold Lynx Hanarna Excellentgold Orion Excellentgold Pegasus Excellentgold Pyxis Mycket nöjd även denna gång :-) Trevlig helg på er därute!

I dag ska cocker valparna till veterinären

och vaccineras. De får nu sin 3 månadersspruta, sen är de fullvaccinerade för ett år framöver. Här finns fortfarande ett par killar som verkligen önskar sig ett eget hem och familj..

Golden valparna 3 veckor i morgon

Allt flyter på som det ska. Så skönt att ha en så duktig liten hundmamma. I morgon är de hela 3 veckor och de är stora och mycket framåt valpar. Dags för dem att få smaka valpmousse det brukar vara mumma. Här kommer ett par bilder.

Mina fina cockerkillar önskar egna familjer

Hot "Pumba" svart/vit en kille som gärna står i centrum. Pigg och glad. Magic "Mr Grey" Blueroan En riktigt gosig kille som många faller för. Color "Kalle" Svart/vit Den smarta killen i gänget. En mysig knähund.

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square